was successfully added to your cart.

Varukorg

Leverrening

By 1 februari, 2019Avgiftning

Leverrening är ett skonsamt sätt att avlägsna gallstenar från levern och levergallgången.

OBS!! Leverreningen utförs på eget ansvar och om man har problem med blodsockerhalten eller är försvagad på något sätt bör man iaktta försiktighet. Rådgör alltid med läkare om du känner dig osäker, men var beredd på att det är få läkare som känner till denna metod. Rätt utförd ska det inte medföra några problem – tvärtom mår man bättre efteråt. Dock kan man bli matt och trött dagen efter kuren.

Bakgrund
Levern har en mängd små gallgångar som utsöndrar galla till den stora levergallgången, vilken i sin tur mynnar ur i tarmen. En frisk lever producerar 0,5-1,5 liter galla varje dag och gallblåsan, som sitter fäst vid levergallgången, fungerar som en reservoar för gallan. En måltid med fett eller protein stimulerar gallblåsan att tömma sitt innehåll efter cirka 20 minuter.

Om balansen mellan lösliga substanser i gallan rubbas kan partiklar fällas ut. Gallstenar bildas när kolesterol binder in till partiklarna, och man kan ha från hundra till mer är tusen små gallstenar i levern. Vi får fler gallstenar ju äldre vi blir och ibland kan kroppen göra av med dessa den naturliga vägen. Ibland kan de dock ställa till problem i ett gallstensanfall. Kvinnor som har eller har haft övervikt samt fött en eller flera barn har oftast ett större antal gallstenar. Män drabbas mycket mer sällan av gallstensanfall.

Det finns flera olika sorters gallstenar, och de kan vara svarta, rödvita, gröna eller gyllenbruna. Allt eftersom fler gallstenar bildas skapas ett undertryck i levern, vilket gör att en mindre mängd galla produceras och detta kan skapa en negativ spiral. Dessutom försämras kroppens förmåga att göra sig av med kolesterol, vilket kan leda till ökad kolesterolhalt i blodet. Givetvis sätts leverns förmåga ner och det är inte bra eftersom levern är kroppens ”dirigent”.

En första leverrening kan avlägsna från ett par tiotal till flera hundra gallstenar. Detta kan leda till sänkta kolesterolvärden i blodet och en avsevärt förbättrad matsmältning, vilket främjar det allmänna välbefinnandet och energinivån. Det finns de som rapporterat att de blivit av med allergier och smärtor i skuldror, överarmarna och övre ryggen.

Det finns flera olika former av leverrening. En del kan tycka att den jag förespråkar är lite omständlig men då jag har gjort flera olika och gör denna minst 2 ggr/år och mår så bra efteråt så är det denna jag rekommenderar. Jag har aldrig haft någon person som blivit dålig av denna (mer än att man kan bli illamående på natten) utan tvärtom har hudproblem förbättrats, mage/tarm funktion förbättrats, piggare, och de flesta känner sig lättade i kroppen.

Info delvis taget från Sanna Ehdins hemsida

dhsjdfhja

Gör så här

Ladda ner instruktionerna här !

STORA LEVERRENINGENKAFFELAVEMANGRICINOLJEINPACKNING

Leave a Reply