was successfully added to your cart.

Varukorg

Kaffelavemang

By 29 april, 2019Avgiftning

Låt inte ordet lavemang avskräcka dig!

Kaffelavemang har används länge. även inom den traditionella vården tidigare. Den sk Gerson terapin använder kaffalavemang och leverrening som en del i sin cancerbehandling. Gersonterapin användes tidigare på en del sjukhus runt om i världen. Kaffe som intas rektalt tas upp av den sk portådern som går från tjocktarm till gallan. Det antas att kaffe stimulerar gallan att signalera till levern att tillverka mer galla som på detta sätt ökar trycket och ”sköljer igenom” levergångar. Detta skall enligt litteraturen ge levern ökad kapacitet till avgiftning.

Personer som gör kaffalavemanget rapporterar ofta att de känner en skön lättnad, ökad pigghet, minskad förekomst av eksem, mycket högre tolerans av alkohol,.

Om du känner dig osäker bör du fråga din läkare innan du genomför kaffelavemanget men du bör veta att inte många läkare vet vad det är för något och troligen är skeptiska.

Var försiktig så du inte använder för varmt kaffe och för in pipen långsamt och försiktigt. I butiken hittar du lavemangspåsar till försäljning.

Instruktion KAFFELAVEMANG