was successfully added to your cart.

Varukorg

INTOLERANSTEST

By 13 mars, 2019Kosttester

Är du intolerant mot någon mat?

Intolerans mot olika livsmedel är jättevanligt. Intolerans och allergi är två olika saker med olika antikroppar involverade. Du kanske inte ens vet om att du är intolerant då det ofta inte uppenbarar sig förrän 2-48 timmar efter att du har ätit det. En del mat kanske bara skapar obalans i din tarm vilket senare kan leda till läckande tarm. Mer om det i annat inlägg. En matintolerans kan ge symptom såsom, slem, magont, huvudvärk, hjärndimma, inflammation, utslag, klåda, trötthet, magproblem, förstoppning, ont i leder och muskler mm mm. Intoleranser testas inte inom sjukvården förutom glutenintolerans. Dock ska du ha grav glutenintolerans om detta ska uppmärksammas eller godkännas av den vanliga vården.

Du kan testa detta själv genom ett sk pulstest. Se info om det längre ner.

Man kan även skicka iväg några hårstrån och få det testat med en sk bioresonans (frekvensmedicin) teknik. Då får du testat 750 olika ämnen. Detta kostar 990:- ordinarie pris men som Medlem i K3 FOREVER betalar du 790:- (använd rabattkod: ”intol750rabatt” i kassan). Se länk längre ner för att beställa.

Ett annat alternativ är att skicka blod till ett special lab i Polen och är du intresserad av det kan du kontakta mig på mail men just det är dyrt då det måste skickas express mm. Kostnaden för det ligger bortemot 6000 kr för ca 70 ämnen. Jag har gjort detta och även bioresonanstestningen och får i princip samma resultat, de stämmer till ca 90% överens.

Ett tredje alternativ är att muskeltesta fram vad du tål och inte tål. Man lägger ämnet på kroppen och testar om vissa muskler blir svaga eller starka av det ämnet. Jag ska lägga upp en liten film om detta här inom kort. Jag kan göra detta på dig, kostar 495;-  eller så söker du upp en kinesiolog i din hemstad som kan göra det på dig.

PDF Testa intoleranser med din puls
KÖP INTOLERANSTEST 750. GLÖM EJ RABATTKOD