Din Hälsocoach under 365 dagar

Den prisvärda hälsocoachingen som steg för steg i rätt ordning hjälper dig att skapa en stark, frisk och smärtfri kropp.


Professionellt – Heltäckande – Effektivt – Prisvärt

SÅ FUNKAR DET!

KOST

I kostportalen hittar du mängder med recept sorterade på kosttyp, länkar till att göra fördjupade kosttester som exakt identifierar dina genetiska behov av kolhydrater, fett och protein. Guider till att finjustera kosten, vilka kosttillskott som passar dig, länkar till hur man kan göra egna eller skicka iväg matintoleranstester. Du lär dig hur du maximerar din matsmältning och hur du känner igen olika tecken på att du har ätit fel sammansättning av mat mm.

KROPP

Kropportalen erbjuder mängder med träningspass indelade i lugna yogapass, pulshöjande styrkepass, effektiva miniworkouts, tips på utomhusträning. Du lär dig riktiga andningstekniker, hur man testar och balanserar hormoner . Här erbjuds dessutom instruktioner på flertalet olika avgiftningsrutiner för både olika organ, hud, mage/tarm etc. Mycket info som du förmodligen inte aldrig hört förut och som hjälper till att återställa kroppen i balans.

KNOPP

För att klara av att göra förändringar som blir bestående är det viktigt att du inte saboterar för dig själv. Knopportalen lär dig olika tekniker som härör från både kvantfysiken, till traditionell coaching och mental träning. Här har du många olika varianter att välja mellan och prova på. Här finns flera olika meditationer att prova på, olika affirmationer och visualiseringar tillsammans med EFT och lite enklare NLP mm 

II VIDEON NEDAN FÅR DU MER INFO OCH DU FÅR REDA PÅ VAD SOM INGÅR I MEDLEMSSKAPET K3 FOREVER

VIDEO MEDLEMSSIDOR INNEHÅLL

OM K3 FOREVER

K3 FOREVER är en ständigt växande portal för info om hur du jobbar med din hälsa och välmående på ett smartare sätt. Med funktionsmedicinens tankesätt att bygga upp funktion i alla kroppens sustem för att skapa en bra hälsa istället för att behandla symptom kan man skapa en friskare och mer välmående befolkning. Detta tankesätt är det som börjar gro och som är framtidens sätt att se på friskvård. Synsättet måste ändras från sjukvård till friskvård!

Jag som har startat KostKroppKnopp och denna portal heter Ulrika Olausson. Jag har arbetat i över 20 år med friskvård och hälsa på flera olika plan. Min resa bland både elitidrotten som enskilda sjuka  har gett mig möjlighet att hjälpa 100-tals människor till ett bättre välmående och hälsa. De senaste 12 åren har jag arbetat med eget företag (Toppform) där jag med grunden som massageterapeut och Metabolic Typing Advisor (avancerad kost och livsstilsrådgivning där man individanpassar kostråd utefter personens genetiska och nuvarande livsstil, miljö, mående etc. Epigenitik.) Under de senaste 6 åren har jag fokuserat allt mer på funktionsmedicin och utbildat mig i USA inom Functional Diagnostic Nutrition.

Jag har även haft förmånen att utbilda mig hos Paul Chek, en stor amerikansk hälsoprofil inom holistisk hälsa, i hans system i form av Holistic Lifestyle Coach och Exercise Coach. Övriga utbildningar är även medicinsk yoga instruktör och Cert Strength Coach via Eleiko där kroppens biomekanik och vikten av att träna funktionellt och med kroppens unika individuella biomekanik i fokus. Flertalet kurser inom allt ifrån energimedicin, NLP, EFT, kinopraktik, cranio sacral terapi mm har ochså lagts till i min kunskapsbank under åren. Min styrka i att skapa hälsa hos olika individer beror mycket på min bredd där vi tillsammans kan hitta bästa vägen för just dig att må bättre med ett otal olika verktyg samt min förmåga att skapa ett förtroende och tillförsikt hos människor.

Informationen på denna hälsoportal bygger både på väl underbyggda studier såsom mina egna erfarenheter som hälsocoach under många år såväl som intressanta nyheter och info som jag snappar upp i mediebruset vilket kan vara intressant av dig som väljer att bli medlem.

KICKSTARTA MED K3 30 DAGAR!

Vi du få en kickstart och bryta gamla vanor, lära dig lite mer om hur du ska äta, få lite olika mentala verktyg, hemträningsövningar och menyer under 30 dagar? Känner du att du vill ha lite stöttning i sluten grupp och bli ganska tydligt guidad hur du ska skapa en förändring? Då kan KostKropp Knopps koncept K3 30 dagar vara något för dig! Läs mer genom att klicka på knappen nedan.

JAG VILL VETA MER OM K3 30 DAGAR