Smart hälsocoaching under 1 helt år

1 årig online HÄLSOCOACHING där du steg för steg i rätt ordning blir guidad och får  redskap och verktyg till skapa en stark, frisk och välmående kropp och knopp från grunden.

DEN PRISVÄRDA FUNKTIONSMEDICINSKA HÄLSOCOACHINGEN!

VAD INNEBÄR MEDLEMSSKAPET?

Din vinst i att vara medlem i K3 FOREVER är att du under 1 år får guidning och hjälp att steg för steg skapa en bra hälsa från grunden. Med medlemsbrev som följer ett visst mönster vänder vi på alla stenar för att verkligen lägga grunden till en bra och sund hälsa för dig. Att skapa en bra hälsa är ett livstidsprojekt men med hjälp av detta system lär du dig vilka områden just du ska jobba extra med och du lär dig på ett lättfattligt och personligt sätt optimera din kropp.

Som medlem i K3 FOREVER få du tillgång till en ständigt ökande hälsoportal, hälsobrev, rabatter och spännande medlemsträffar  där det hela tiden tillkommer ny info.

 

I medlemsskapet ingår:

HÄLSOBREV- Var 10é dag får du ett nytt hälsobrev. Där fokuserar vi på något ämne och går in lite djupare i detta. Ämnena som tas upp följer ett visst mönster så att du får hjälp att göra allt i rätt ordning för bästa resultat.

MEDLEMSTRÄFFAR – Med olika intervall och när behov dyker upp har vi medlemsträffar med fokus på visst område eller ev med inbjudna experter inom t ex hud, mage/tarm leg läkare eller dy l.

RABATTER – Du får rabatt på olika produkter, tester, behandlingar, kurser etc i o m ditt medlemsskap i K3 FOREVER. Du får en rabattkod med ditt medlemsskap som du sedan kan använda vid inköp av olika tester eller annat som inte ingår i medlemsskapet.

SLUTEN INFOPORTAL – En informationskanal du kan använda dagligen där du kan göra självtester, hitta recept, få träningsinspiration, hitta meditationer och andra övningar för att ändra mindset mm mm. Portalen är indelad i tre segment. KOST – KROPP och KNOPP

Själva portalen på nätet är indelad i 3 sektioner:

KOST – här får du reda på hur du finjusterar din kost, du får bra rabatter på att få göra olika kosttest som identifierar dina unika behov av mat. Vi tittar på behovet av kosttillskott, hur du kan testa dig för ev matintoleranser, recept utifrån din kosttyp men även massor med info om hur du hanterar olika slags livsmedel såsom hur du utvinner maximalt med näring ur dem.

KROPP – i detta segment får du flertalet träningsprogram, lära dig andas rätt, lära dig lite pausprogram. Träningsprogrammet är allt från flåsiga tabatapass till medicinsk yoga. Korta effektiva pass som kan modifieras så de passar de flesta. Vi grottar ner oss lite i mage/tarmhälsa och hur du kan göra för att få ordning på detta. Vi kollar på sömn, hur du kan testa dina hormoner, vad du ska tänka på när det gäller hud och hår mm mm.

KNOPP – Hur förändrar du gamla invanda mönster? Hur kan du bibehålla nya vanor? Det och mycket mer finns det i KNOPP portalen. Du får lära dig nya tekniker för att bygga självkänsla och självförtroende mm. Vi tittar på meditationer och undermedvetna blockeringar. Flertalet övningar och tekniker du har nytta av i olika delar av livet.

PERSONLIG RÅDGIVNING? – I programmet ingår det ingen privat rådgivning. Ni får gärna ställa frågor som jag svarar på om olika tillvägagångssätt, metoder etc. Dessa frågor kan ställas i FB gruppen eller via mail. Så småningom ska det komma upp en frågeforum på hemsidan där frågor kan ställas men det ligger lite längre fram i tiden. I vissa tester, t ex det stora kosttestet ingår det 2 st privata konsultationer med mig.

SLUTEN GRUPP – I en sluten FB grupp har ni möjlighet att ställa frågor till varandra men även till mig. Dryfta era undringar och erfarenheter i en trygg miljö. Den slutna gruppen får ni tillgång till genom medlemsskapet.

Hur länge?

Medlemsskapet löper under 12 månader.. Medlemsskapet betalas i förskott. Betalning sker med swish eller kontokort. 

Vad kostar det?

  • 12 månaders medlemsskap i K3 FOREVER enl ovan kostar 2995:- inkl 25% moms

Friskvårdsbidrag?

Enl Skatteverket (se https://www4.skatteverket.se/rattsligvagledning/338232.html?pk_vid=ddae97b01a9c5aab155249309615a956 ) är webbtjänster inom friskvård godkänt att använda vid friskvårdsbidrag så länge tjänsten inte uttryckligen bara är för att att användas i hemmet. Träningsprogram och övriga verktyg i K3 FOREVER kan användas överallt, på arbetsplatsen, utomhus i hemmet eller på t ex ett gym och då får anses att Kr FOREVER är godkänt att användas av friskvårdsbidrag.

 

Hur ser portalen ut?

I nedan video kan du se lite om innehållet i portalen. Detta innehåll växer hela tiden men du får ett hum om hur det är upplagt!

VIDEOPRESENTATION HÄLSOPORTAL

KOST

I kostportalen hittar du mängder med recept sorterade på kosttyp, länkar till att göra fördjupade kosttester som exakt identifierar dina genetiska behov av kolhydrater, fett och protein. Guider till att finjustera kosten, vilka kosttillskott som passar dig, länkar till hur man kan göra egna eller skicka iväg matintoleranstester. Du lär dig hur du maximerar din matsmältning och hur du känner igen olika tecken på att du har ätit fel sammansättning av mat mm.

KROPP

Kropportalen erbjuder mängder med träningspass indelade i lugna yogapass, pulshöjande styrkepass, effektiva miniworkouts, tips på utomhusträning. Du lär dig riktiga andningstekniker, hur man testar och balanserar hormoner . Här erbjuds dessutom instruktioner på flertalet olika avgiftningsrutiner för både olika organ, hud, mage/tarm etc. Mycket info som du förmodligen inte aldrig hört förut och som hjälper till att återställa kroppen i balans.

KNOPP

För att klara av att göra förändringar som blir bestående är det viktigt att du inte saboterar för dig själv. Knopportalen lär dig olika tekniker som härör från både kvantfysiken, till traditionell coaching och mental träning. Här har du många olika varianter att välja mellan och prova på. Här finns flera olika meditationer att prova på, olika affirmationer och visualiseringar tillsammans med EFT och lite enklare NLP mm 

I VIDEON NEDAN BLIR DU VISAD RUNT PÅ SIDAN K3 FOREVER SOM DU FÅR TILLGÅNG TILL VIA ETT MEDLEMSSKAP PÅ 1 ELLER 12 MÅNADER.

VIDEO MEDLEMSSIDOR INNEHÅLL

BOKA DITT MEDLEMSSKAP NU!

Tycker du att detta medlemsskap och denna hälsoportal verkar spännande? Köp då ditt medlemsskap direkt och få omedelbar tillgång till hela portalen och få ditt första hälsobrev!